Hva jeg tilbyr Butikk Om meg Logg inn Få 3 yogavideoer!

Minimalisme

livsstil Sep 01, 2017

 

Minimalisme

I det siste har jeg lest mye om  minimalisme, å leve et enklere liv med færre ting. Tidligere har jeg hatt en oppfatning av at minimalisme må være utrolig kjedelig og lite personlig, og at alt er helt svart hvitt......Også jeg som eeeelsker farger da....

MEN heldigvis er det ikke det det handler om. 

                                        

"Minimalisme handler om å omgi seg med ting som har verdi for DEG! Ting DU liker og som gir deg glede og energi!"

 

Og hvor mange kaffekopper trenger man egentlig?....

I går så jeg en utrolig spennende dokumentar på Netflix som heter "Minimalism". Anbefales!! 

 

 

          I løpet av de neste 6 mnd har jeg som mål å kvitte meg med minimum 50 % av alle tingene jeg eier, og jeg er allerede godt i gang. Dette er først og fremst fordi jeg ønsker å bruke mindre tid og penger på TING, og mere tid på det jeg liker (familie, reise, venner, yoga) men også fordi vi flytter til Spania neste høst. Vi kan jo ikke leie ut et hus fullt av stæsj....

1. september starter jeg en liten 3-mnd "reise" for å minimere klesskapet mitt. Jeg og min gode venninne Ane-Martha har noe veldig spennende på gang! Mere info om dette kommer snart. 

Er det flere som kjenner at alle tingene vi omgir oss med skaper indre uro og stress? Men som synes det er vanskelig å "gi slipp"?  Vil gjerne høre fra dere, og gjerne del egne erfaringer.                   

- Ane -

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.