Hva jeg tilbyr Butikk Om meg Logg inn Få 3 yogavideoer!

Min favoritt-bolster 💞

yoga Oct 28, 2020

 Jeg elsker å bruke yoga-bolster når jeg trenger en rolig stund på matta. Når jeg trenger å lade batteriene, og nyte en stille stund for meg selv 💞

Utstyr som yogabolster er vanlig i de mer rolige formene for yoga som yin yoga og restorativ yoga. 

Bolster er supert for å gi kroppen mer støtte og komfort i de ulike stillingene slik at man virkelig kan slappe helt av. Den hjelper også til med å gjøre stillingene mer tilgjengelig. 

Men den kan også brukes for å øke intensiteten i en stilling hvis kroppen er klar for det. 

Min favoritt-bolster er fra det svenske merket Nyttadesign. Og gjett om jeg ble glad når jeg oppdaget at Gymgrossisten (Norge) selger disse!! 😁

De er fyllt med bokhvete noe som gjør at de har akkurat passe fasthet og tyngde. De er sydd i økologisk bomull, og finnes i mange fine farger. De finnes i to ulike størrelser. Jeg har den minste.

Hvis du har lyst til å bestille deg en bolster, så setter jeg stor pris på om du benytter DENNE LINKEN . Eller klikk på bolster-bildet under. Da får jeg noen kroner i provisjon.

Jeg bruker min nesten hver eneste dag. Jeg benytter enhver mulighet til å sitte oppå den, så det ligger alltid en på gulvet foran TV...

Jeg ser på Netflix, reise-programmer og dokumentarer mens jeg tøyer og bøyer, strekker og vrir. Gjør underverker for ryggen og nakken min :-) 

Bolsteren er også ypperlig for de som sliter med å sitte på gulvet med bena i kors. For eksempel til meditasjon. 

I neste blogg kommer det en bolster-video der jeg guider deg gjennom noen herlige bolster-øvelser 💞

So, stay tuned 😊

Ha en nydelig dag! 

Klem Ane 🌺

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.