Så hyggelig at du stikker innom. Jeg heter Ane, og jobber som sanger og yogalærer. Jeg kommer fra den vakre nordnorske byen Tromsø, men bor for tiden i Trondheim. Jeg har 2 flotte barn og en kjekk mann (som hjelper meg med alt det tekniske...)

Jeg har undervist yoga i over 10 år, og har spesialisert meg på å tilby yoga på nett. Jeg lagde min aller første yoga-video i 2015, og har siden da produsert flere hundre videoer. Youtube-kanalen min er den største norske yoga-kanalen, og det er jeg veldig stolt over. 

Jeg har tatt en fantastisk utdanning ved Atman Yoga School i Vinyasa Yoga (200 timer) I tillegg har jeg utdanning i Yin Yoga og MBSR mindfulness. Begge disse har jeg tatt ved Mindful Academy International. 

Jeg ønsker å gjøre yoga mer tilgjengelig slik at flere kan gjøre yoga hjemme, på kontoret, på hytta, på reise, hos svigermor...

Jeg har fokus på å undervise enkel og grunnleggende yoga som passer for alle aldre, fasonger og størrelser. Og med en god dose humor og glimt i øyet.

Jeg er opptatt av at yoga skal være en pause fra krav og prestasjon, og en mulighet til å ta litt ekstra vare på seg selv i en hektisk hverdag. I tillegg er det jo også en fantastisk måte å styrke og vedlikeholde kroppen på slik at vi kan bevare god helse så lenge som mulig.