I går la jeg ut et innlegg på FB-siden min med bilde av min skål med Havregryn-over-natten.
Jeg fikk så mange kommentarer og ønsker om jeg kunne dele oppskriften. Jeg bruker ikke en bestemt oppskrift for jeg liker å variere og mikse alt etter hva jeg har i kjøleskapet. Men jeg kan jo dele hva jeg ofte bruker i min.
Rør blandingen godt sammen, og la den stå i kjøleskapet natten over. Det er viktig at det er nok veske, slik at den ikke blir tørr. Prøv deg litt frem så du finner den konsistensen du liker. Både havregrynene og chiafrøene sveller ganske mye.
Rett før servering topper jeg den med nøtter, bær eller frisk frukt.
Denne er også super å lage i et glass med tett lokk slik at den kan tas med og nytes på jobben, etter trening, på farten..
Har du noen frokost-favoritter?
Ha en strålende dag.
Klem, Ane
50% Complete
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.