Placeholder Image

Er du interessert?

Av erfaring så fylles plassene raskt opp. Send oss mail så setter vi deg på en liste prioritert etter når du melder interesse.

Send mail til

[email protected] 

Merk med Yogaferie 2025

 Yogaferien i høst ble en stor suksess!

Og nå gjentar vi suksessen ved å invitere til nye yogaferier i Alfaz del Pi til neste år.

Har du lyst til å være med?  

Vi tilbringer en hel uke sammen i et fantastisk hus i nydelige omgivelser. Huset har 10 soverom slik at alle som ønsker det kan få eget rom (les mer om de ulike rom-alternativene lenger ned på siden) 

Vi har huset helt for oss selv, så her kan man virkelig nyte en uke med mye rom for egentid og velvære.

Vi ruller ut matta to ganger om dagen. En herlig morgenøkt for å få i gang kropp og topp, og en roligere økt senere på dagen. 

Man trenger ikke å ha gjort yoga i årevis for å være med. Jeg har hatt med veldig ferske yogiser, og det går helt fint.

Eller som ei av mine faste yogaferie-damer sier: "Nei...æ gjør ikke yoga når æ e hjemme. Æ gjør bare yoga når æ e med på yogaferie med ho Ane. Også har æ skifta ut den ene hofta så æ gjør no bare det æ får til".

Så som du skjønner, her er det rom for alle. 

Og yogaferien er så mye mer enn yoga-øktene. Det er "hele pakken" med sosialt samvær, gode samtaler, nydelig mat, utflukt til Guadalest, bading i middelhavet, spasertur til fyret i Albir, egentid, massasje, ligge rett ut på ei solseng...

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Denne uken er en yogaFERIE der du kan senke skuldrene, puste ut, og gi deg selv en velfortjent pause fra matlaging, husarbeid og klesvask.

Du vil få servert nydelig middelhavsmat laget av min kjære venninne Jannike.

Og til dagens hovedmåltid kan du også få noe godt i glasset hvis du ønsker det (inkludert i prisen)

Mye av maten er vegetar, men på min yogaferie serveres det også kjøtt.  

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Og ekstra hyggelig er det jo at 8 av damene som har vært med på yogaferie med meg tidligere allerede har booket seg inn neste høst. 

Og her er noen ord fra noen av damene:

"Tusen takk for et fantastisk opphold i deilige Spania.  Jeg hadde på forhånd ikke gjort meg opp noen forventninger, allikevel overgikk dette alt jeg kunne forestille meg. Her var alt tilrettelagt for at vi som gjester skulle føle oss trygge og velkomne. Her var det lett å komme i kontakt med de andre damene, det var rom for både lek og alvor, latter og tårer. Maten vi fikk servert var av beste klasse. Her var det rom for å være sosial men også mulighet for å trekke seg tilbake for å samle tankene. Turene som var arrangert var så fine. Også de utrolig deilige yogaøktene. Tenk å kunne starte dagen med deg, Ane, som stråler om kapp med solen, som er i ferd med å stå opp, og så avslutte dagen like vakkert med kveldsyoga.  Ane, du og teamet ditt er så utrolig gode mennesker og sammen gjorde dere dette oppholdet til en reise jeg sent vil glemme. Dette er det fineste jeg har gjort mot meg selv i hele mitt liv og jeg skal definitivt være med igjen. TUSEN TAKK! (Merethe, på Yogaferie juni 2024)

---

"Anbefales på det varmeste. Var der i høst og skal tilbake neste høst. Mye positivt kan skrives, meld dere på og dere vil oppleve et fantastisk opphold og vertsfolk" (Mari-Anne Næss Karlsen)

---

"Jeg må bare være med på dette til neste år også. En super ferie med nydelig yoga, fantastisk mat og drikke, flotte mennesker, fredelig sted med perfekt temperatur. Og ikke minst flink, varm og skjønne Ane" (Rita Sørby)

---

"Yoga med Ane anbefales. Jeghar vært med to ganger, og meldt meg for neste høst. Føler du deg litt på gyngende grunn innen yoga, anbefales det å prøve Yoga med Ane" (Ellinor Nordgård)

---

"En veldig bra yogaferie. Jeg har vært med 2 ganger, og skal tilbake neste høst. Jeg har en kunstig hofte, og det går veldig fint. Passer for alle. Meld dere på" (Ingjerd Sørmo)

---

"Har du lyst å investere i deg selv…….så dra på yogaferie med Ane. Fantastisk opplegg med yoga som passer alle, de har en egen kokk som lager nydelige retter og sosialt samvær. Her kan du være deg selv og du blir godt tatt vare på. Har vært med 3 ganger og jeg anbefaler dette" (Inger Anne Alexandersen)

---

"Kan absolutt anbefales- menneskene, stedet, service, utflukter og yoga med Ane.
Jeg har meldt meg på neste høst" (Inger Johanne Pettersen)
---
"Jeg har vært på Yogaferie med Ane to ganger, og har meldt meg på igjen til neste år.
Nydelig uke med yoga i trivelige omgivelser, god atmosfære, turer og ikke minst deilig mat
Anbefales!" (Marit Duenger Glåmstø)
---
"En herlig ferie med «All Inclusive»: Nydelig mat og drikke, flotte boforhold, sol og varme, plasking i basseng, veldig sosialt med herlige mennesker, flotte utflukter, utrolig god service fra vertskapet, og ikke minst - herlig yoga med Ane. Jeg har deltatt på to yogaferier og skal definitivt på min tredje til neste høst. Anbefales! (Ellinor Wessel Pettersen)
---
"En fantastisk uke med egentid, yoga om morgenene, kvelden og til og med en seanse på stranden mens solen står opp. Utflukt og turgåing var også aktiviteter som gjorde uken komplett. For ikke å snakke om god mat og drikke. (Vigdis Andreassen Azaouzi)
Placeholder Image

Yogaferien inkluderer:

 • Daglig yoga
 • Fullpensjon
 • Det serveres øl og vin til middagen
 • 7 overnattinger i enkeltrom i luksuriøse omgivelser.
 • Utflukter 
 • Transport fra flyplass såfremt man ankommer til et avtalt tidspunkt og transport til flyplass lørdag morgen.

Pris og romtyper

Vi har 10 soverom (enkeltrom) totalt. 4 rom har eget bad, de 6 andre deler på 3 bad. 7 store soverom og 3 små rom. Alle rom har aircondition  (Se bilder av rommene under)

 • Romtype I :             19,900,-  Eget bad og garderobe (Disse rommene kan deles)
 • Romtype 1 (delt):    15,900,-  per person
 • Romtype II :            17,900,-  Delt bad 
 • Romtype III :           15,500,-  Små rom, delt bad 

Romtype 1

Disse rommene har egen garderobe og eget bad. Alle rommene er ca 25m2. 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Romtype 2

Disse rommene er er ca. 15m2. Disse rommene har delt bad med ét annet rom.  

Placeholder Image
Placeholder Image

Romtype 3

Dette er små rom med køyeseng og er ca. 6m2. Disse rommene har delt bad med ét annet rom. 

Placeholder Image
Placeholder Image

Er du interessert?

Av erfaring så fylles plassene raskt opp. Send oss mail så setter vi deg på en liste prioritert etter når du melder interesse.

Send mail til

[email protected] 

Merk med Yogaferie 2025

Placeholder Image

Hvordan komme seg til Alfaz del Pi

 • Fly til Alicante Airport. Daglige avganger fra Oslo, ukentlige avganger fra Trondheim, Bergen og Stavanger (Flybilletter kjøpes av den enkelte)
 • Vi tilbyr felles transport til og fra flyplass for de som ankommer og avreiser til avtalte tidspunkt: For de som ankommer lørdag kveld med Norwegian fra Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger (også SAS) og Ålesund. Alle fly ankommer innenfor 55 minutter. (18:35-19:30)
 • Innsjekk i huset fra kl 18:00 på lørdag (for de som kommer tidlig) Ellers felles sammenkomst med mat og drikke når alle er i hus rundt 21:00
 • Når det gjelder hjemreisen må vi sjekke ut av huset tidlig lørdag morgen 15. juni.  Vi ordner med felles transport tilbake til Alicante Flyplass kl 08:30. Det er nok noen av dere som må vente noen timer på flyplassen. På lørdagene går flyene på ulike tidspunkt. Hvis dere ikke ønsker å være med på den felles transporten som vil tilbyr, så hjelper vi dere selvfølgelig med å bestille transport senere på dagen.

Placeholder Image

Maten dere får servert hos oss tilberedes av Jannike Heitun Kjuus

Hei dere, Jeg heter Jannike, er født og oppvokst på vakre Hvasser i Vestfold. Etter mange år i Oslo og Asker bor jeg nå i herlige Spania på tredje året med mann og to barn på elleve og tolv år. Jeg er engasjert i mye, og for meg er naturlige ingredienser for trivsel og balanse foruten yoga, kosthold og ernæring. Sunn, god, fargerik og inspirerende mat i alle varianter tilberedes med stor glede og lidenskap for Anes gjester. Her er det en helt naturlig kobling som øker totalopplevelsen og bidrar til å gjøre oppholdet komplett.

All mat lages fra bunnen av og gode lokale råvarer får frem det beste av middelhavskystens smaker og lukter. Nam, nam. Bare å glede seg, ikke bare til fantastisk yoga og husets beliggenhet, men også dette viktige «andre». Vi sees! Klem

Placeholder Image

Bilder fra eiendommen 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Andre tilbud

Hiking/Vandring

Kysten fra Calpe til Benissa (Inkludert)

Denne turen passer perfekt på varme dager, og er en av de vakreste turene i området. Vi går langs havet hele veien, og nyter alt det vakre rundt oss, mange flotte steder å ta unike bilder.

Hele stien er enten gruslagt eller asfaltert, med gelendre å støtte seg til og benker å hvile seg på. Det er en del trappetrinn, men regnet som en enkel tur som passer de fleste.

Langs hele ruten er det satt opp informasjonstavler der man kan lese om områdets geologi, dyre- og planteliv, historie og kultur.

Etter ca tjue minutter kommer man til Bahia de les Bassetes. Det er det mulig å ta et lite glass på den populære terrassen til strandrestauranten, som byr på storslagen havutsikt. Her er det også mulighet for et bad.

Snart kommer vi til Benissas turistinfo-kontor oppe på en høyde, med benker der man kan ta en pause i skyggen av pinjetrær. Videre går vi ned trappene til Playa de la Fustera, en vakker liten sandstrand mellom to klipper.

Placeholder Image
Placeholder Image

Her er det mulighet for lunsj på det flotte spisested Mandala Beach bar, et meget bra spisested. Også muligheter for et avkjølende bad på stranda.

Turen tar ca 45 min en vei (rolig gange), men det er en fin tur å gå samme vei tilbake og avslutte med litt shopping, et glass eller det man skulle ønske i Calpe.

Håper dere vil være med meg på tur:)

Hilsen Jannike

Placeholder Image
Placeholder Image

Massasje (ikke inkludert)

I fjor var vi så heldige å få benytte tjenestene til Jaime llinares. Jaime er profesjonell kiromassør. Som vil si at han har både bakgrunn som kiropraktor og massør. Han har jobbet i over 20 år i sport og fitness-bransjen. Han kan komme til huset og massere de som er interesserte i det. Vi har et eget rom i huset for det.  

€50,- for en klokketime (Må betales kontant)