Yogaferie 2023

14. - 20. oktober

FULLBOOKET!

 

Yogaferien i 2022 ble en stor suksess!

Bli med på yogaferie i Andalucia og forleng sommeren med en uke!

Her bor du på det eksklusive landstedet Finca Parrilla og serveres de herligste lokale matopplevelser tilberedt av lokal kokk. Programmet er designet for at du skal oppleve en fantastisk yoga ferie på landet i Sør Spania, i møte med ekte spansk landsbyliv. Her kan du virkelig finne tilbake til ro, glede og ny energi med yogatimer hver dag, ekskursjoner, guidet fjelltur, spektakulær utsikt, organisk kjøkken med lokal mat- alt et perfekt utgangspunkt for aktive opplevelser og bedre helse.

Bli med og opplev magien i denne yoga ferien!

Yogakurs i Andalucia

Kursleder Ane Berg Vighals (Yoga med Ane)

På Finca Parrilla i Sør-Spania 

14-20 oktober 2023

 • Overnatting: Finca Parrilla, Frigiliana, Spania (40 minutter fra Malaga flyplass)
 • Språk: Norsk
 • Ferdighetsnivå: Passer for alle 
 • Varighet: 7 dager/ 6 netter
 • Tidspunkt: 14-20 oktober 2023
 • Frokost, lunsj og 2 middager

Yogaferien inkluderer:

 • Prisen inkluderer 6 netter / 7 dager :

 • Overnatting i delte rom
 • Frokost, lunsj, 2 middager
 • Daglig yoga- eller meditasjon
 • Guidet tur på eiendommen
 • Landsbyvandring
 • Flyplasstransport fra og til Malaga flyplass ( ved felles ankomst og avreise.)
 • Gratis WiFi

Ikke inkludert i prisen: Flybilletter og ekskursjoner.

Transport

 • Fly fra Oslo til Malaga Airport. Mer info kommer senere.
 • Fri transport fra og til flyplassen i Malaga, om man kommer til det angitte tidspunktet for ankomst. 
 • De som kommer før eller senere må ta seg til Parrilla i egen taxi. (Ca €100 en vei)

Kurspris og påmelding 

Pris:  15 870,-

FULLBOOKET 

Deltakerne innbetaler  5 570 NOK (depositum) ved påmelding. Plass bekreftes ved betaling og registrering.

 • Resterende 10 300 NOK betales innen 14. august 2023
 • Kontoopplysninger: DNB 7560 10 90384

Påmelding

Antall deltagere er begrenset til 12. Her gjelder førstemann til mølla!

Påmeldingsfrist: 14.04.2023
Påmelding til: [email protected] 

Placeholder Image
Placeholder Image

Tidligere deltakere på Yogaferie

"Det som var så fint med å være hos deg, var at gruppen var liten, det var lagt opp til at vi skulle bli godt kjent, morgen kaffe/te var gull verd for samspillet i gruppen. Den rausheten med å åpne huset sitt før yoga praksisen startet, servering av frokost og middag, gjorde at vi følte oss som en del av en gruppe og vi ble godt kjent med deg,  men også de andre i gruppa."

----

"Å gjøre yoga to ganger om dagen i en så liten gruppe gjør noe med deg fysisk og psykisk. Det var godt å få gjøre yoga to ganger hver dag og få være i den boblen, uten å tenke på den hverdagen en har hjemme."

----

Ane er bare en fantastisk dame  var på yogatur i Spania hos henne, og det er det beste jeg har gjort for meg selv. Det var bare helt fantastisk fra begynnelse til slutt 😊

----

"Du klarte å lage denne yoga ferien til å bli personlig, nær og en reise fysisk og psykisk. Den rausheten og godheten du utstråler gjorde noe med alle som var der. Dette ble et varmt og godt et minne for livet og jeg håper virkelig jeg kan få oppleve en noe lignende igjen.

----

"Som du skjønner, det var bare helt magisk fra jeg møtte deg og de andre til jeg dro hjem, og magien klarte jeg å holde på litt etter at jeg kom hjem også."

 

Høydepunkt

 • Yogaklasser under åpen himmel
 • Naturopplevelser i vakker og frodig natur
 • Ekskursjon til Alhambra i Granada 
 • Guidet fjelltur i naturparken
 • Krystallklart Middelhav og bademuligheter
 • Finca Parrilla omgitt av en stor "Alhambrahage", med utsikt til naturparken og Middelhavet
 • Økologiske måltider med lokale råvarer fra landsbyen, og stedets egen kokk
 • Stort svømmebasseng
 • Møte med en spansk autentisk Middelalderlandsby – en opplevelse i seg selv

Kursleder Ane Berg Vighals (Yoga med Ane)

Ane jobber som sanger og yogalærer. Hun kommer fra den vakre nordnorske byen Tromsø, men bor for tiden i Trondheim. Ane har undervist yoga i over 10 år, og laget den første yoga-videoen i 2015, og har siden da produsert flere hundre videoer. Youtube-kanalen til Ane er den største norske yoga-kanalen på markedet. 

Ane har utdanning ved Atman Yoga School i Vinyasa Yoga (200 timer) I tillegg har hun utdanning i Yin Yoga og MBSR mindfulness ved Mindful Academy International. 

Ane har fokus på å undervise enkel og grunnleggende yoga som passer for alle aldre, fasonger og størrelser, og med en god dose humor og glimt i øyet.

Yogaferiene skal være en pause fra krav og prestasjon, og en mulighet til påfyll og inspirasjon i en hektisk hverdag. 

Ane har bodd 2 år i Spania. "Dette var to fantastiske år hvor jeg  bygget opp min online yoga, underviste yoga, og arrangert Yogaferie"

Placeholder Image
Placeholder Image
Yogaen jeg underviser er en blanding av Hatha yoga, rolig Vinyasa yoga, Yin Yoga, pust og meditasjon.
Ane på bolster

Åpen ekskursjonsdag

 Vi anbefaler to ulike dagsutflukter hvor du kan utforske vakre Andalucia.

1. BESØK GRANADA & ALHAMBRA (8 -10 timer)

Bli med på en utflukt til Granada og Alhambra. Alhambra, er et storslått palass fra det 13 år hundrede og blant de fineste islamske konstruksjonene i verden med utsikt til Sierra Nevada. Vi utforsker de trange gatene i gamlebyen i Granada (Albaicín), fylt med tapasbarer og spansk, maurisk kultur. Vi nyter en lang lunsj i Albacin med utsikt til Alhambra og den gamlebyen, før vi reiser tilbake. Et besøk her vil gi deg lyst til å komme tilbake igjen og igjen.

 • Pris: 180 € per person, minimum 5 personer. ‍Ekskursjonene er ikke en del av kursprisen og betales separat ved påmelding. Kun frokost serveres på Parrilla denne dagen.

‍2. FJELLTUR (5 timer)

Placeholder Image
Placeholder Image

Vi tar dere med på er en guidet fottur i Alhama naturpark, som går i et spektakulært landskap. Vårt endemål er en liten, hvit landsby som ligger gjemt i en dal på den andre siden av fjellkjeden. Her nyter vi et lokalt måltid. Dette er også en flott sjanse til å lære om den rike historien til denne bortgjemte landsbyen, og hva som skjedde her under den spanske borgerkrigen.

 • Pris: 85€ per person, inkluderer turguide, lunsj og transport. 5 timers varighet, minimum 4 personer. Betales ved påmelding

UTSTYR OG PAKKELISTE

Utstyr du bør pakke med til turen:

 • Badehåndkle til stranda og bassenget 
 • Liten notatbok til litt skriverier 
 • Myke klær 
 • Litt varme klær hvis det blir litt kjølig på kveldene 
 • Kanskje noe de liker å pynte seg til avslutningsfesten? 
 • Badetøy 
 • Solbeskyttelse, (med høy faktor) solhatt og solbriller
Placeholder Image

Vårt organiske, vegetariske kjøkken.

En kulinarisk opplevelse av spansk kjøkken!

Inspirert av naturen er vårt organiske, plantebaserte kjøkken et høydepunkt for våre gjester og en sentral komponent i vår tilnærming til helse og velvære. Med dette som utgangspunkt har vår spanske kokk utviklet spanske spesialiteter med råvarer fra små lokale økologiske produsenter i nærområdet.

Vår kokk har jobbet for oss i flere år, og hun brenner virkelig for vegetarisk kosthold.

Menyen er sesongbasert, og en stor inspirasjonskilde er når vi kan høste frukter og urter fra egen hage. Til lunsj serverer vi treretters lunsj i den vakre «Alhambra-hagen» noe som av mange oppleves som dagens høydepunkt.

Om Finca Parrilla

Finca Parrilla ligger fredfullt til ved foten av fjellene i Teida og Alhama, med utsikt over Middelhavet og gir de perfekte omgivelsene for ro, og vandreglede. Finca Parrilla er en unik eiendom, som tilbyr en eksklusiv kombinasjon av elegant og rustikk innkvartering. Landstedet består av to hus, svømme basseng, yogafasiliteter og et lite Maria-kapell for stillhet og meditasjon. 

Rommene har utsøkt design med tekstiler fra kjente designere og originale arkitektoniske detaljer som vinduer, rosetter med gamle krystall-lamper og antikke møbler i kombinasjon med moderne enkelhet og kunst. 

Parrilla er omgitt av en stor «Alhambrahage» med små fontener, appelsintrær, aprikos, mango, fiken, oliven og en liten vingård. Her kan man nyte lange varme dager eller trekke seg tilbake og være for seg selv, om man har behov for det. En morgendukkert i bassenget gir en frisk og herlig start på dagen! I Maria kapellet, som ligger litt tilbaketrukket øverst på eiendommen, kan man søke ro og stillhet både morgen og kveld.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Rommene

Landstedet har seks store, luftige lyse soverom. Disse romslige, vakre rommene har himmelsenger, dobbeltsenger eller to enkeltsenger på hvert rom. Overnatting på kurset er basert på at to personer deler rom. Reiser du sammen med noen deler dere samme rom. Vi har alltid mange trivelige damer som gjerne deler rom om du reiser alene.  Det er 2 rom pr. bad. 

Placeholder Image

Om landsbyen Frigiliana

Spanias vakreste landsby!

Dra til Frigiliana og opplev den unike stemningen i landsbyen med masse sjarm og historie.

Frigiliana er Spanias vakreste landsby med verdens beste vibe. Når man først har opplevd den unike stemningen her, er det et sted man alltid ønsker seg tilbake til!

Landsbyen har høstet mange priser for sin skjønnhet og autentiske arkitektur fra maurertiden. Herfra kan du nyte utsikten til Middelhavet, fjellene, trange gater, hvitkalkede småhus, koselige og fristende cafeer, små butikker, herlige restauranter og ekte spansk landsbyliv.

Placeholder Image

Forsikring

Alle våre gjester må tegne reiseforsikring i tilfelle sykdom og avbestilling!

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. 

Antall deltagere er begrenset til 12. Her gjelder førstemann til mølla!

Vi har lagt alt til rette for fantastiske dager og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Mvh

Ane Marie Hektoen  & Ane Berg Vighals 

Kirkegårdsveien 19, 9009 Tromsø, Norge

Tel +47 900 76101     

[email protected]

Organisasjonsnummer: 985 326 363