Få tilgang
Få tilgang

Har du lyst til å være med på årets juleyoga-kalender?

 
Hver dag fra 1-24 desember deler jeg en video med enkle og gode øvelser slik at du kan rulle ut matta di akkurat når det passer for deg. Dagens video vil ligge klar til deg når du står opp slik at du kan se den på morgenen, eller senere på dagen. Videoene blir liggende så du kan se dem når du vil så lenge du har tilgang.
 
Videoer med ulike typer yoga, pust og meditasjon som varer fra 5-25 min (pluss noen lengre bonus-økter)
 
I tillegg blir det direktesending hver mandag kl 1830 som man kan være med på hvis man har tid og lyst.
 
Jeg deler mine favoritt-øvelser og beste tips slik at du kan ta litt ekstra vare på deg selv i førjulstiden. Rett og slett et vennlig, lite yoga-dytt slik at du finner veien til matta.
 
Jeg er opptatt av at yoga skal være en pause fra krav og prestasjon, så du trenger ikke å være myk, sterk, flink, eller ha gjort yoga i årevis for å være med.
 
Selv liker jeg veldig godt såkalt hverdags-yoga som kan gjøres på badet, i senga, på kjøkkenet (mens vannet koker), i skogen, i sofaen, på kontoret, hos svigermor...og selvfølgelig på matta ;) Btw, jeg elsker morgenyoga med kaffe!
 
Jeg har alltid en yogastropp eller et tørkle liggende i sofaen slik at jeg kan gjøre noen gode skulder-øvelser mens jeg ser på Netflix. Og når risen koker står jeg på en fot, eller tar noen push-up ved kjøkkenbenken.
 
Og det er dette jeg ønsker å dele med deg! Gode øvelser du kan ta i bruk i hverdagen for bedre helse, mer tilstedeværelse og mer velvære.
 
Julekalenderen foregår i Anes yogaportal. Portalen er en abonnementsordning der man får tilgang til et stort video-bibliotek og årets juleyoga-kalender.  Men man trenger ikke å starte et abonnement for å være med.  Akkurat nå kan man få tilgang til kalenderen ved å vippse et engangsbeløp på 329 kr. Da får man tilgang til yogaportalen til 15/1.
Hvis du ønsker å benytte deg av abonnements-tilbudet vi har i forbindelse med kalenderen så er det akkurat nå halv pris på de 3 første månedene når man starter et 3-måneders abonnement (kan avsluttes når som helst).

 

Videoene kan også sees i en egen app

 
Hvis du allerede abonnerer på portalen (betaler et jevnlig beløp), så er den selvfølgelig inkludert.  

 

 

Her er noen bilder fra innspillingen av videoene

I tillegg blir det en konkurranse med flotte premier 

Konkurransen kommer i form av en bokstav-rebus. Så her gjelder det å følge med og lete etter bokstaver:)

les mer HER

Det er 2 måter du kan få tilgang til årets juleyogakalender:

1

3 måneder for halv pris (309,-)

 

Juleyoga-kalenderen foregår i YOGAPORTALEN.

Den rimeligste måten å få tilgang til årets juleyoga-kalender er å starte et uforpliktende abonnement i Anes Yogaportal. Det finnes ulike typer abonnement å velge mellom. Og alle abonnementene kan avsluttes når helst.
Mest igjen for pengene:
I forbindelse med julekalenderen tilbyr vi nå HALV PRIS når man starter et 3-måneders abonnement i yogaportalen. Du får da tilgang i 3 måneder for KUN 309 kr (vanlig pris er 618 kr)  Dette gir deg tilgang til julekalenderen og portalens nettside med over 600 videoer. I tillegg får du tilgang til portalens Fb-gruppe med ukentlige direktesendinger. Du får umiddelbar tilgang når du starter et abonnement. 
Også om du melder deg på FØR 1.desember. Dette gir deg mulighet til å benytte deg av videoene som allerede ligger i portalen og ukentlige direktesendinger før selve kalenderen starter.
Dette abonnementet fornyes automatisk hver 3. måned. NB: Det er KUN de 3 første månedene som koster 309 kr. Når abonnementet fornyes koster det 618 kr hver 3.måned. Abonnementet kan avsluttes når som helst. Du vil også motta en mail før neste 3-månedersperiode med en påminnelse om at abonnementet fornyes.
Alternativt kan du starte et månedlig abonnement til 229,- per måned. (Fornyes hver måned, og kan avsluttes når som helst) 
  (NB! Hvis du allerede er medlem i portalen, så er kalenderen inkludert)
Få tilgang her!

2

Betal et engangsbeløp  på 329,- (Vipps)

 
Hvis du IKKE ønsker å starte et abonnement tilbyr vi nå tilgang til julekalenderen ved å betale et engangsbeløp på Vipps (379 kr)
Da får du tilgang til julekalenderen og portalens FB-gruppe til 15. januar.
Du får tilgang så fort vi har registrert betalingen din på vipps. Også om du melder deg på FØR 1.desember. Dette gir deg mulighet til å benytte deg av videoene som allerede ligger i portalen og ukentlige direktesendinger før selve kalenderen starter.
Få tilgang med Vipps (329,-)