Yogaferie 2023

26. august - 2. september

FULLBOOKET!

Vi planlegger for 2 yogeferier her neste år!

Uke 36 (31/8-7/9 2024)

og

Uke 39 (21-28/9 2024)

Vår Yogaferie i 2022 ble en stor suksess!

Og nå gjentar vi suksessen ved å invitere til ny Yogaferie i Alfaz del Pi til høsten.

Vi har leid et fantastisk sted der vi kan tilbringe hele uken sammen, med plass nok til privatliv og rom for å trekke seg tilbake. 3 svømmebasseng, egen tennisbane og hele 9 soverom. Så her kan vi nyte en uke med yoga, kos og avslapping. 

Yogaferien inkluderer:

  • Daglig yoga- eller meditasjon
  • Fullpensjon, inkludert drikke til maten (øl/vin)
  • Overnatting i enkeltrom i luksuriøse omgivelser.
  • Utflukter 
  • Transport fra flyplass såfremt man ankommer til et avtalt tispunkt. 

(Detaljert program dag for dag kommer)

Placeholder Image

Hvordan komme seg til Alfaz del Pi

  • Fly til Alicante Airport. Daglige avganger fra Oslo, ukentlige avganger fra Trondhem, Bergen og Stavanger 
  • Vi tilbyr felles transport fra flyplass for de som ankommer lørdag (26. august) kveld med Norwegian fra Trondheim, Bergen, Oslo og Stavanger. Alle fly ankommer innenfor en halv time. (19:00-19:30)
  • Innsjekk i huset fra kl 18:00 på lørdag (for de som kommer tidlig) Ellers felles sammenkomst med mat og drikke når alle er i hus rundt 21:00

 

Påmeldingsfrist

Send mail til oss

[email protected] 

med hvilket romalternativ du ønsker.

Vi sender deg en faktura pålydende 5 000,- Dette sikrer deg plass på Yogaferien.

Pris og romtyper

Vi har 9 soverom totalt. 5 rom har eget bad, de 4 andre deler på 2 bad. 6 store soverom og 3 små rom. Alle rom har aircondition  (Se bilder av rommene under)

Priser for 2024 kommer

Placeholder Image

Romtype 1

Fullbooket

Disse rommene har egen garderobe og eget bad. Alle rommene er ca 25m2 inkludert garderobe og bad. 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Romtype 2

Fullbooket

Disse rommene er er ca. 15m2 og deler bad med andre rom. (4 rom deler på 2 bad) 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Romtype 3

Fullbooket!

Dette er små rom med køyeseng og er ca. 6m2 og deler bad med andre rom bortsett fra ett som har tilgang på eget bad. (4 rom deler på 2 bad) 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Maten dere får servert hos oss tilberedes av Jannike Heitun Kjuus

Hei dere, Jeg heter Jannike, er født og oppvokst på vakre Hvasser i Vestfold. Etter mange år i Oslo og Asker bor jeg nå i herlige Spania på tredje året med mann og to barn på elleve og tolv år. Jeg er engasjert i mye, og for meg er naturlige ingredienser for trivsel og balanse foruten yoga, kosthold og ernæring. Sunn, god, fargerik og inspirerende mat i alle varianter tilberedes med stor glede og lidenskap for Anes gjester. Her er det en helt naturlig kobling som øker totalopplevelsen og bidrar til å gjøre oppholdet komplett.

All mat lages fra bunnen av og gode lokale råvarer får frem det beste av middelhavskystens smaker og lukter. Nam, nam. Bare å glede seg, ikke bare til fantastisk yoga og husets beliggenhet, men også dette viktige «andre». Vi sees! Klem

Placeholder Image

Tidligere deltakere på Yogaferie

"Det som var så fint med å være hos deg, var at gruppen var liten, det var lagt opp til at vi skulle bli godt kjent, morgen kaffe/te var gull verd for samspillet i gruppen. Den rausheten med å åpne huset sitt før yoga praksisen startet, servering av frokost og middag, gjorde at vi følte oss som en del av en gruppe og vi ble godt kjent med deg,  men også de andre i gruppa."

----

"Å gjøre yoga to ganger om dagen i en så liten gruppe gjør noe med deg fysisk og psykisk. Det var godt å få gjøre yoga to ganger hver dag og få være i den boblen, uten å tenke på den hverdagen en har hjemme."

----

Ane er bare en fantastisk dame  var på yogatur i Spania hos henne, og det er det beste jeg har gjort for meg selv. Det var bare helt fantastisk fra begynnelse til slutt 😊

----

"Du klarte å lage denne yoga ferien til å bli personlig, nær og en reise fysisk og psykisk. Den rausheten og godheten du utstråler gjorde noe med alle som var der. Dette ble et varmt og godt et minne for livet og jeg håper virkelig jeg kan få oppleve en noe lignende igjen.

----

"Som du skjønner, det var bare helt magisk fra jeg møtte deg og de andre til jeg dro hjem, og magien klarte jeg å holde på litt etter at jeg kom hjem også."

Placeholder Image

Kursleder Ane Berg Vighals (Yoga med Ane)

Ane jobber som sanger og yogalærer. Hun kommer fra den vakre nordnorske byen Tromsø, men bor for tiden i Trondheim. Ane har undervist yoga i over 10 år, og laget den første yoga-videoen i 2015, og har siden da produsert flere hundre videoer. Youtube-kanalen til Ane er den største norske yoga-kanalen på markedet. 

Ane har utdanning ved Atman Yoga School i Vinyasa Yoga (200 timer) I tillegg har hun utdanning i Yin Yoga og MBSR mindfulness ved Mindful Academy International. 

Ane har fokus på å undervise enkel og grunnleggende yoga som passer for alle aldre, fasonger og størrelser, og med en god dose humor og glimt i øyet.

Yogaferiene skal være en pause fra krav og prestasjon, og en mulighet til påfyll og inspirasjon i en hektisk hverdag. 

Ane har bodd 2 år i Spania. "Dette var to fantastiske år hvor jeg  bygget opp min online yoga, underviste yoga, og arrangert Yogaferie"

Placeholder Image
Yogaen jeg underviser er en blanding av Hatha yoga, rolig Vinyasa yoga, Yin Yoga, pust og meditasjon.
Ane på bolster
Placeholder Image

Bilder fra eiendommen 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image